Google Adwords Uzmanı

Wiki Article



Reklam yerleştirme: Google Ads ajansları, alışverişletmelerin reklamlarını en tesirli şekilde yerleştirir.

Google reklam danışmanı, konuletmelerin Google AdWords ve Google Ads gibi reklam vesaitını kullanarak online reklamlarını optimize etmelerine ve henüz müessir hale getirmelerine yardımcı olan bir profesyoneldir.

Aynı zamanda taharri ağı reklamları ile anahtar söz odaklı reklam kampanyalarınızı otomatik olarak düzenleyebilirsiniz.

Firmanız aracılığıyla satış yapmış olduğunız ürün evet da hizmetlere değgin reklamların taşınabilir uygulamalarda konum almasını istemez misiniz?

Satın tuzakınamayan hizmet ve ürünlere sahip işletmeler vardır. Bu aşamayı aşmak dâhilin markanızın birinci derslik kalmasını sağlamlamalısınız.

Anahtar Lügat Planlayıcı Google Reklam kampanyalarınızda anahtar lafız planlaması için kullanabileceğiniz ücretsiz bir kayıttır. Bu sayede Arama Ağı kabil reklam kampanyaları oluştururken Google verileri ile anahtar söz mesafeştırması yapabilirsiniz.

Hedefleme ve segmentasyon: Uğur kitlenizi ve hedeflemek istediğiniz demografik detayları esaslı bir şekilde belirleyin. Bu, reklamların daha aktif olmasını ve daha koca ROI elde etmenizi sağlamlar.

Tıklama başına maliyet kısaca TBM olarak bilinir. Reklamın bir yol tıklanması zıtlığında ödediğiniz ücrettir. Bu ücret belirli kriterlere nazaran zahir tezyit yöntemi ile yargılama olarak belirlenir. Tıklama başına maliyeti belirleyen kriterler şu şekildedir:

Her ne kadar ülkemizde oldukça sükselı hizmetler sunan bir çok ajans olsa da google reklamları kendi içinde farklı kampanya modelleri barındırır. Google’ın temel sayfasında anahtar lügat hedefli vereceğiniz reklamlarla Youtube reklamları birbirinden çok değişikdır. Seçeceğiniz ajansın istediğiniz hizmetleri sunduğunuzdan emin olun. Özellikle sorunletmeniz SMB kapsamında ise nazarıitibar etmeniz müstelzim farklı şeyler bile çıkabilir.

Potansiyel müşterileriniz reklamınızı Google kontrol sonuçlarında tıklayıp web sitenizi görüşme ettiğinde veya mobil taharri neticelerinden Boşluk butonuna dokunup sizi telefonla aramış olduğunda ödeme yaparsınız. öbür bir ifadeyle, Google Ads'te reklamınız aksiyone yaradığında kredi ödersiniz.

Reklam kanallarını belirleyin: Reklam kanallarınızı belirleyin ve bu kanalların hedef kitlenizin kontrol ve gezinme kırmızıışdemeviklarına akla yatkın başüstüneğundan sakıncasız olun.

Referanslar ve önceki konuler: Ajansın önceki müşterileriyle yaptığı nöbetleri inceleyin ve referanslarını alın. Bu, ajansın başarımını ve gerçekleştirdiği davranışlerin standardını bileğerlendirmenizi kolaylaştırabilir.

Mütehassıslık Alanları: Reklam ajansı, makul bir ihtisas vadiına mevla olmalıdır. Bu, müşterilerine özen sunarken elan google reklam uzmanı etkili olmasına yardımcı olabilir. Örneğin, sayısal reklamcılık veya TV reklamcılığı gibi belli bir alanda uzmanlaşabilirler.

Gestaltlacak çalışmalarda anahtar söz analizlerinin gelişi dobra dokumalmaması ve gerekiyorsa yardımcı vesait kullanılarak bu anahtar kelimelerin belirlenmesi gerekir.

Report this wiki page